Adéu psychobillys

Em barrufen els psychobillys que barrufen a Calella!

No sé quants anys fa que venen, al principi desconfiaves una mica d'aquests barrufets amb una aparença una mica agresiva, però amb el temps ens han demostrat que són bons barrufets, es comporten, tret d'alguna excepció es clar, però en general no barrufen merder, a més  és un tret pintoresc i peculiar del nostre poble, vas pel carrer i te'ls trobes amb el seu look característic i penses (mira ja són aquí com cada any), formen part de Calella, bé formaven…per que ja no vindran més, com els barrufets de les Harleys, l'any que vé aniran a Santa Susanna i us barrufareu per què, doncs m'han explicat que el barrufet Juhé, l'Alcalde, no els vol, i els hi ha posat entrebancs, diu que vol una ciutat tranquil·la, al pas que va serà tan tranquil·la que com ens barrufarem les garrofes?

Adéu psychobillys us barrufarem a faltar! snif!

 

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.