PORCA MISÈRIA+LÓPEZ TENA+CAFÈAMBLLET


Aquest video no és del capítol del que parlo però és boníssim no deixeu de veure'l
Em va barrufar molt el capítol d'aquest diumenge de Porca Misèria!
Sencillament brutal! al barrufet Joel Joan el trobo una mica pedant, però té un talent indiscutible.


López Tena a terreny enemic..entrevistat per la COPE
Em barrufa Alfons López Tena!
Ahir el Fòrum Ciutadà, una història molt interessant que han muntat els barrufets de CIU, van portar a la Cooperativa l'Amistat a l'Alfons López Tena pq fes una conferència, em va impactar..només puc dir: INDEPENDÈNCIA JA!!!

Em barrufa sortir al Caféambllet!
Aquest diari que s'ha guanyat la nostra confiança i simpatia l'altre dia va treure el meu bloc, en un apartat especialitzat en bloc, em va barrufar molta il·lusió. Gràcies CafeambLlet!! i Gràcies Joan per avisar-me!![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: PORCA MISÈRIA+LÓPEZ TENA+CAFÈAMBLLET

 1. Barrufets, perdoneu si no podeu veure els videos..suposo que en breu blocat ho resoldrà…

 2. Tresinores diu:

  No es poden veure però em barrufa molt Lopez Tena i em barrufa Porca misèria. L´’ultim capítol va ser brutal, jo esperava un gir després de veure les imatges anunciant el capítol, allò típic de “era un somni”. Més que un gir va ser una espiral!

 3. Gran barrufet,

  hi vam assistir uns quants blocaires a l’event del López Tena. Bé, una altra vegada serà. Podries venir amb la barretina vermella, no?. O amb la cara pintada de blau?. E conya!.

  Porca misèria cum laude. No tinc paraules. Clavat al sofà. Obra mestra de les sit com. Ventdelplà? acagar!.

 4. per cert,

  el cafèambllet també hi era present; de la mà de Ramon Teixidó, calellenc. Me’l van presentar, no en tenia el gust.

 5. per cert,

  el cafèambllet també hi era present; de la mà de Ramon Teixidó, calellenc. Me’l van presentar, no en tenia el gust.

 6. vilapou diu:

  Hola Gran Barrufet.
  Per un tema de blogs calellencs necesitaria un email teu. Gràcies
  vilapou@gmail.com

 7. cosplay diu:

  Aquest diari que s’ha guanyat la nostra confiança i simpatia l’altre dia va treure el meu bloc, en un apartat especialitzat en bloc, em va barrufar molta il·lusió. Gràcies CafeambLlet!! i Gràcies Joan per avisar-me!!

Els comentaris estan tancats.