EL GRAN BARRUFET HA TORNAT!!

No em barrufa estar tant de temps sense escriure!!

Perdoneu-me barrufets, però una sèrie de circumstàncies, una darrera l'altre, m'han obligat a estar allunyat del teclat….i han passat tantes coses..

El primer que vull fer és barrufelicitar a tots els barrufets que els hi ha tocat la loteria!!!

També vull barrufelicitar als TABÚ-DEJA VU, ho estan fent molt bé i estan tocant molt, per exemple aquest dissabte estaven al cartell dels Gegants Rock! seguiu així!

..I per últim vull comentar el tema de la senyera que no està a l'Ajuntament…a veure, la decisió d'en Juhé de treure-la per que han rebut cartes de calellencs demanant l'espanyola i no volen confrontacions la trobo ridícula si aquesta fos la raó  de veritat…però crec que no és així la meva teoria basada en coses que he sentit és la següent:
El PP vol apretar amb el tema de que la bandera espanyola estigui als ajuntaments de Catalunya, per llei hi hauria de ser però molts ajuntament passen del tema..En Montilla s'ha posat en contacte amb els ajuntaments on mana el PSC demanant que les possin doncs si la ofensiva del PP avança els alcaldes que no acatin la llei s'en van al carrer com a mínim, en Juhé planteja el tema als d'ERC i ells diuen, mira si poses l'espanyola nosaltres trenquem el pacte i arriben a aquesta decisió pseudosalomònica…
Aquesta és la meva teoria…la gent que opina que el tema de la bandera és una tonteria (que no és el meu cas!) hauria de reflexionar i veure la importancia en com s'hauria pres la decisió no en la decisió en si.

Bé, he tornat barrufets!!!

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: EL GRAN BARRUFET HA TORNAT!!

 1. Bentornat barrufet!!!!!

 2. Bentornat i ben trobat!

  amb un post resumeixes moltes coses. És d’aquells posts que patam!! surten i punt, no?. Ja he aterrat.
  Calellencs, el gran barrufet ja és aquí!.

 3. Tresinores diu:

  Em barrufa que escriguis.

  No em barrufen les que no saben defensar la senyera!

 4. Que dius barrufet Joan!!!
  Tenen edició digital?
  Passa’m un enllaç…i si no ja probaré de trobar-lo!!!

 5. cosplay diu:

  Eps, Nike va rectificar arrel d ela pressió internacional i ara és un referent en condicions “justes” de deslocalització (ens agradi o no).

  Això vol dir que la conscienciació i l’acció funcionen. Endavant doncs.

 6. cosplay diu:

  Aquest diari que s’ha guanyat la nostra confiança i simpatia l’altre dia va treure el meu bloc, en un apartat especialitzat en bloc, em va barrufar molta il·lusió. Gràcies CafeambLlet!! i Gràcies Joan per avisar-me!!

 7. Wonderful and nice post about “EL GRAN BARRUFET HA TORNAT!!”. Dissertation Help | Custom Dissertation Writing

Els comentaris estan tancats.