Barraques

Em barrufa La Girasol i barraques!
És la nit que tothom es troba a barraques, petits i grans comparteixen un mateix espai durant tota la nit i tothom s'ho passa bé!..i no és maco això! La iniciativa de fer unes barraques a Calella va ser dels Geganters, recordo tres barraquetes a fora l'envelat..allò va ser l'inici, i poc a poc s'han anat consolidant…tenen detractors, però crec que cada vegada menys. Els barrufets més joves estàn encantats, es troben tots allà, en un ambient de Festa Major, es clar que beuen, també ho farien en una discoteca o un bar, però allà hi ha la gent de les entitats que porten les barres i si hi ha algun problema són els primers en ajudar i fer un cop de mà, hi ha un ambient de poble, de que tots els barrufets es coneixen. Però la nit més forta és la de l'orquestra Girasol, aquests barrufets són una canya, aconsegueixen amb la força de la música que tots anem a una!
I a l'endemà 25ena Trobada de Gegants! No em cansaré de felicitar als geganters, que són capaços de estar ballant i de festa i al matí següent, botifarrada, cercavila, vermut…!
I de la Fira que voleu que us digui…el de sempre…i Àsia crec que no l'han sabut destacar prou ni treure-li suc al tema, jo tornaria als orígens amb la Fira, més artesans, més coses pels nens, la fira del motor la trobo una xorrada, us enrecordeu abans que hi havia els anticuaris? i la Llopa que feia aquells muntatges amb fusta…i els tallers del cacaolat…jo la veig desordenada i bruta la fira.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Barraques

  1. wink diu:

    Hola! Primer de tot, dir-te que m’encanta el teu bloc i els barrufets que hi tens dibuixats, eren els meus dibuixos animats preferits! també dir-te que la Gira-sol fa gaire bé gira per la meva comarca i són bons si!! Apa a cuidar-se molt!

  2. cosplay diu:

    Aquest diari que s’ha guanyat la nostra confiança i simpatia l’altre dia va treure el meu bloc, en un apartat especialitzat en bloc, em va barrufar molta il·lusió. Gràcies CafeambLlet!! i Gràcies Joan per avisar-me!!

Els comentaris estan tancats.