FESTA MAJOR


La Fura del Penedès que va participar al correfoc de bestiari

Em barrufa La Llopa!

Fa dies que vull escriure aquest post, però he estat malaltó i no tenia esma per res..Bé ja estem en Festa major, i com a tret de sortida el pregó! em va barrufar bastant, però ja sabeu que sóc un barrufet rondinaire i hi ha  detalls que no em van barrufar….Primer però vull felicitar a la colla de geganters/eres i grallers/eres de Calella per aconseguir aquesta nova figura "La Llopa" i fer un pregó diferent i original, el gran esforç personal i econòmic que fan per tirar endavant se'ls hi ha d'agrair.
No em va barrufar veure la engalanada dels balcons descossida (fa deixat..), crec que l'ajuntament hauria d'haver fet un tancat i un espai reservat per les figures que anaven arrivant, per que els barrufets anavem de cul d'un cantó a l'altre, també haurien d'haver avisat que hi hauria correfoc i no m'hagues posat el barret dels diumenges, es van passar una mica amb el fum i a La Llopa li hagués posat veu de dona…però ja sabeu que sóc molt perepunyetes! La veritat és que va estar molt bé! (Plas!Plas!)
Després vaig anar a fer un tomb per barraques..vull parlar-vos del cartell de barraques..L'any passat el que era Regidor de Cultura, l'Òscar Ojer va censurar el cartell per que segons ell incitava a la beguda, en el cartell es veia un tirador de cervessa i la correcta inclinació del got, tot en un estil de dibuix tècnic, finalment els cartells van sortir en blanc, però el que si es van fer van ser les samarretes amb aquesta il·lustració. Aquest any, quan vaig veure el cartell no vaig poder evitar somriure, la il·lustració és una metàfora..un noi que porta un gat (..ho enganxeu?) molt bó!!

 

BARRUFETS I BARRUFETES, BONA FESTA MAJOR!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: FESTA MAJOR

  1. Tresinores diu:

    EM barrufa la creativitat del cartell!

  2. Molt bon bloc Gran Barrufet , oerdona es que vaig fent proves . Fins la propera

Els comentaris estan tancats.