AdiFolk estarà a Calella l’any vinent?

Em barrufen les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya!

El dijous passat vaig anar a la  inauguració de les JIF, no hi havia anat mai i em va barrufar molt, la veritat és que va ser un espectacle interesant i divertit, em van barrufar tots però especialment els de Perú (Elenco de Música, Coros y Danza Jallmay) portaven una marxa i una alegria que donaven ganes de posar-se a ballar!
Em vaig quedar parat quan en els discursos inaugurals el senyor Francesc Melià i Segarra (President d'Adifolk) va insinuar que potser era l'últim any que aquestes jornades es farien a Calella (Ups!) i després l'Alcalde al seu discurs va fer com si res…total que vaig decidir fer de barrufet detectiu i investigar una mica, vull aclarir que els resultats d'aquesta investigació són fruit del que els barrufets de Calella em van dir, per tant són històries que estan al carrer:

1. L'Articum ja no es farà més, només ha durat 3 anys i ha costat molts diners a l'Ajuntament per tant abandonen..jo sóc del parer que la cultura és una inversió, no pots pretendre treure uns beneficis econòmics més aviat els beneficis són pels barrufets que en gaudeixen i per la imatge del poble..he trobat aquesta notícia que en parla.

2. Després de 10 anys acollint el JIF, els organitzadors i el seu president, aquest any només s'han trobat amb entrebancs administratius i humans que els han fet replantejar-se tornar a Calella, estàn desencantats i disgustats amb  el tracte que han rebut.

3. També corre el rumor que l'exalcalde Basart, que ha muntat una empresa d'organització d'esdeveniments s'encarregarà de la Fira aquest any. 

4. I una bona noticia! ja vaig comentar en un anterior post que les trobades de Rockavillies i Psicobillies respectivament tampoc vindrien més a Calella…doncs sembla que l'ATC (Agencia Turística de Calella) ha aconseguit fer d'intermediaria entre ells i l'ajuntament i podrien arribar a un acord.

..i fins aquí els ressultats de la meva investigació! 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: AdiFolk estarà a Calella l’any vinent?

 1. Tresinores diu:

  No t’adormis Gran barrufet!

 2. BARRU diu:

  En referència a la LLei de Memoria Historica i del retorn dels “Papers de Salamanca” , esta clar que al Parlament de Catalunya el PSC-PSOE ha de fer la pantomina per mantindre el Tripartit-2 , és uns minims que exigeix el Carod i cia i més ara davant de la Conferència d’ ERC del proper dissabte amb alguns Consellers Nacionals d’ ERC disposats ha afeitar bigotis i ha repentinar cabells, però be segons diuen el Carretero i l’ Uriel ja sabem dels metodés empleats per frenar qualsevol canvi (Document dels Alcaldes). Possiblement si el “Psc-PSOE” del Parlament de Catalunya estés a l’ oposició votarien en contra com en casos similars (i si a favor com temes com la LOAPA) com van anar fent durant 23 anys sempre a les ordres del PSOE del C/. Ferraz de Madrid.

 3. BARRU diu:

  Recordarem als més joves que al 1992 CiU i ERC van votar al Parlament de Catalunya en favor del Dret d’ Autodeterminació de Catalunya i evidentment el “psc-PSOE” ni flowers. Però bé aqui i això es Catalunya , aquí qualsevol ens pot enganyar (sobretot als que no van viure els 80) tant de dins com sobre tot de fora : “ZP respetaré el Estatuto que salga del Parlamenot de Catalunya o El Prat serà un aeropuerto de primera como Madrid” , per no retrocedir als temps de Felipe González , Guerra i cia. I pensar que veritablement aquest son sopossadament “millors” que els del C/. Genova ens deixà ben poques sortides als catalans.

 4. cosplay diu:

  Moltes gràcies per la info. Es bastant creible i, la veritat, anava bastant perdut sobre el tema. El discurs va ser “rrarro, rrarro”.

  Una barrufabraçada a tots i totes!

 5. cosplay diu:

  doncs sembla que l’ATC (Agencia Turística de Calella) ha aconseguit fer d’intermediaria entre ells i l’ajuntament i podrien arribar a un acord.

 6. Truly impressive post about “AdiFolk estarà a Calella l’any vinent?” Custom Dissertation Writing | Dissertation Writing

Els comentaris estan tancats.