El cartell de la Fira

No em barrufa el cartell de la Fira!

A veure, l'altre dia un barrufet més gran que jo em va fer aquest comentari:"has vist el cartell de la fira, sembla un cartell del DOMUND!"

I la veritat és que té part de raó, aquest cartell pot "dir" moltes coses, però jo quan el miro no hi veig Calella, artesania, festa, geganters…ni tan sols Àsia, que és el tema del monogràfic d'aquest any…no el barrufo gens encertat…i que consti que no critico a l'artista, va fer una proposta i va guanyar, critico al jurat. La Fira podriem dir que és l'esdeveniment més important de la ciutat, i se l'ha de tractar com a tal, la imatge de la Fira és important i si no són capaços de reunir a un jurat qualificat que no barrufin un concurs. Recordo alguns cartells de la fira realment memorables i que aquests si que em "diuen" moltes coses, us posso uns exemples.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El cartell de la Fira

 1. florilla diu:

  tens raó, no m’agrada. (per la fira, s’enten, la nena aquesta és simpatiquissima!)

 2. Tresinores diu:

  No em barrufa tampoc, a nivell de comunicació que diu? No res!!!

 3. Jordi diu:

  Bona nit gran barrufet,

  m’ha agradat veure els antics cartells de la Fira. La veritat és que n’hi ha de molt bons. El d’aquest any és original i cridaner. A banda de la imatge, em quedo amb unes paraules que ho diuen tot en aquest cartell: FIRA DE CALELLA. A la comarca del Maresme, un cartell amb aquesta anotació fa fer-se mirar. Les dates són bastant conegudes arreu.

Els comentaris estan tancats.