Els Etarres més buscats

No em barrufa aquesta imatge!

..I no em barrufa per moltes coses en les que no entraré, no entraré en el tema d'ETA per que és molt complexe, simplement diré que no em barrufa la violència i que ningú té dret a treure la vida a un altre..PER RES!
Dit això, us diré per que m'ha commocionat aquesta imatge, el primer que m'ha vingut al cap és: "..però si són petits barrufets!!" són molt joves, i quines carones sobretot les barrufetes, recordo quan era un jove barrufet que veia les fotos del etarres i tenien una cara de dolents i jo els veia barrufets grans…i feien por, típic comentari de la foto de carnet desastrosa "Òstia sembles un etarra!"…i avui, quan he vist aquesta imatge al telenotícies, he sentit pena per ells, no em malinterpreteu si us plau, he pensat en com haurien estat les seves vides si no haguessin nascut al País Basc

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els Etarres més buscats

No em barrufa aquesta imatge!

..I no em barrufa per moltes coses en les que no entraré, no entraré en el tema d'ETA per que és molt complexe, simplement diré que no em barrufa la violència i que ningú té dret a treure la vida a un altre..PER RES!
Dit això, us diré per que m'ha commocionat aquesta imatge, el primer que m'ha vingut al cap és: "..però si són petits barrufets!!" són molt joves, i quines carones sobretot les barrufetes, recordo quan era un jove barrufet que veia les fotos del etarres i tenien una cara de dolents i jo els veia barrufets grans…i feien por, típic comentari de la foto de carnet desastrosa "Òstia sembles un etarra!"…i avui, quan he vist aquesta imatge al telenotícies, he sentit pena per ells, no em malinterpreteu si us plau, he pensat en com haurien estat les seves vides si no haguessin nascut al País Basc

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Els Etarres més buscats

  1. Tresinores diu:

    Barrufa! si que son joves.

    Quan surten aquestes fotos jo no les miro mai, no se retenir i reconèixer cares. Em podrien posar la foto d’un etarra aguantada per un etarra i no el sabria reconèixer.

Els comentaris estan tancats.