NACIÓ.CAT


Em barrufa la història del .CAT! 

Aquesta nit he estat a la presentació mundial del primer llibre del barrufet Saül Gordillo, la veritat és que ha estat molt bé. Es barrufava al pati del Museu Arxiu, un lloc molt agradable per estar fresquet, hi havia molts barrufets i molt diferents, joves, grans, polítics, blocaires, periodistes…Primer a parlat el barrufet Ramon Tremosa que ha fet el pròleg del llibre, és increible com parla, ho fa tot tant fàcil, tant evident..després ha parlat el barrufet Vicent Partal que ha fet el decàleg del llibre també ha estat un plaer escoltar-lo i finalment el barrufet Saül (Plas! Plas! Plas!). Ha estat molt amé, interessant i m'han vingut ganes de llegir la història d'aquest .CAT i de com amb voluntat,passió i generositat s'aconsegueixen fites importants. Em quedo amb una frase que ha dit Ramon Tremosa "per ser una nació s'ha de tenir voluntat de ser-ho", hem quedo amb una reflexió que ha fet Vicent Partal "El consens per aconseguir un objectiu comú, deixant de banda per uns moments els idearis polítics" i d'en Saül Gordillo em quedo amb el seu llibre.
Felicitats a La Llopa i al Museu Arxiu per la organització!
….i no m'ha barrufat gens que els barrufets Juhé, Puig i la barrufeta Rocafort arrivessin tard…això vol dir que quan ha arribat l'equip del NACIO.CAT no hi havia ningú de l'Ajuntament esperant-los?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: NACIÓ.CAT

  1. Niça per escrit amic, que està fent un gran esforç, la seva manera d’escriure és única, gràcies per compartir bona feina tals. mantenir més amic de correus.

  2. Your article is really good,give me a new view!

Els comentaris estan tancats.